Dormitor Iasi

Dormitor de poveste

Dormitorul este spatiul unde se incheie ziua si de unde ea incepe. Dormitorul este spatiul unde cauti si gasesti clipe de liniste, relaxare si intimitate la sfarsitul fiecarei zi. Este spatiul intim care ne exprima cel mai bine, este locul unde trebuie sa ne regasim propriul stil in fiecare lucru ce ne inconjoara, inclusiv in piesele de mobilier ce il insufletesc. Sobra, delicata, opulenta, rafinata, senzuala, moderna sau imperiala, mobila de dormitor trebuie sa se potriveasca cu ego-ul nostru cel mai adanc.

Dorim o simplitate de bun gust, iubim confortul si eleganta. Dorim multe accesorii si linii baroce, iubim rafinamentul si luxul. Mai incarcata sau mai simpla, de culoare mai deschisa sau mai inchisa, mobila de dormitor trebuie sa ne exprime. Trebuie sa ne imbie la repaus, sa ne convinga si sa ne cucereasca. Dormitorul este de multe ori locul unde ne permitem sa fim noi insine, unde ne relaxam liberi, unde luam decizii importante, unde purtam dialoguri intime, unde se consuma povesti de dragoste, iar mobila aleasa pentru acest spatiu nu este decat catalizatorul cel mai inspirat pentru toate aceste momente importante din viata noastra de zi cu zi. Un pat comod si imbietor, cu accesorii potrivite si noptiere, un dulap impunator, o comoda stilata, o masa de toaleta eleganta sau alte si alte piese componente ale unei mobile de dormitor contureaza un spatiu aproape magic pentru fiecare dintre noi. Spatiul unde ne retragem si suntem in sfarsit noi insine la sfarsitul zilei.

Alege-ti piesele potrivite stilului tau personal si viata ta va avea sigur un strop de magie, pentru ca fiecare zi va incepe acolo unde te simti cel mai bine – dormitorul, dormitorul tau, locul tau din casa, locul de unde amprenta ta, parfumul tau, prezenta ta nu se sterg niciodata.

intermag

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *