Sufragerii iasi

Sufrageria, ambasadorul casei tale

Daca ne-am gandi la casa ta ca la un mic stat, atunci sufrageria ar fi, desigur, ambasada lui. Cu masa, scaunele, biblioteca, canapeaua, fotoliile si alte piese care o pot completa, mobila de sufragerie delimiteaza spatiul unde petrecem clipe vesele cu cei dragi, unde luam masa in familie, de obicei la ocazii deosebite, locul unde ne primim invitatii – prieteni dragi, colegi sau oaspeti de seama. Sufrageria este spatiul care in ultima instanta vorbeste celorlalti despre noi, despre cum suntem noi, despre ce suntem noi.

Primitoare si confortabila, atractiva si practica, impresionanta si rafinata, eleganta si rezistenta, mobila de sufragerie trebuie sa asigure libertate de miscare, relaxare si buna-dispozitie. Trebuie sa indeplineasca toate standardele unui spatiu primitor, elegant si modern. Trebuie sa va permita sa va destindeti, sa va primiti oaspetii si sa serviti masa in cele mai bune conditii, astfel ca membrii familiei si invitatii sa se simta bine.

Sufrageria este centrul viu al caminului tau, locul in care se primesc vizitatorii, locul plin de viata din casa ta, locul unde, inainte, in timpul si dupa masa au loc discutii intre membrii familiei, prieteni, colegi, parteneri. Se pot petrece clipe de relaxare, de joc, se pot incheia parteneriate, aliante, se pot negocia contracte. Mobila de sufragerie, fie ca este de o austeritate sobra si moderna, fie ca este de un rafinament luxos si opulent, trebuie sa imbie oamenii sa mai zaboveasca in acel spatiu, care nu trebuie aranjat doar conform criteriului utilitar – ci si al criteriilor estetice. Sufrageria este locul unde individul nu mai conteaza, ci grupul, unde socializarea are cea mai mare importanta. Aveti, asadar, grija ce „ambasador” va alegeti, pentru ca mobila aleasa pentru sufrageria voastra va vorbi despre voi si in locul vostru, cu rudele, prietenii, colegii si partenerii vostri…

intermag

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *