[ Cine suntem ]

Transformăm visurile în realitate

Casa visurilor tale va fi exact așa cum ți-ai imaginat-o: elegantăconfortabilă și plină de rafinament. Oferim de peste 30 ani inspirație și stil pentru casă, punând la dispoziție o gamă variată de mobilier de luxmobilă de artămobilă clasicămobilă modernă și mobilă cu design unic.
Iți oferim

MOBILA PERFECTĂ PENTRU CASA TA

Eleganța unui interior este dată de concordanța și continuitatea elementelor din încăpere.

Eleganță

Stilul de design interior este piesa de rezistență a unei locuințe. Alege-l pe cel care ți se potrivește!

Stil

Calitatea mobilierului se reflectă în aspect, în materialele și manopera folosite în procesul de fabricație.

Calitate
[ +]
Clienți mulțumiți
[ +]
Experiență
[ +]
Comenzi livrate
[ +]
Produse Proprii
MOBILA CAPITOL

Ai ocazia să alegi mobila care ți se potrivește

Comercializăm o gamă largă de mobilă în Iași cu un design clasic și modern.

Mobilă din lemn masiv de diferite specii având o paletă variată de culori și de o calitate superioară. Expomobila vă oferă următoarele categorii de mobilier: dormitoare, sufragerii, holuri (colecții complete), bucătării, grupuri de colț, mobilă pentru birou, baruri, mese și scaune care intră în armonie perfectă cu casa ta .
De asemenea, va personaliza puternic spațiul afacerii tale indiferent dacă este vorba de hotel, restaurant sau sală de conferințe, având flexibilitatea de a ne adapta cerințelor clienților.

Vă invităm să vă convingeți de calitatea și eleganța mobilierului din showroom-ul nostru.
Avem cel mai mare și mai dotat magazin de mobilă din Iași. Suprafața de expunere a mobilierului este de 5500 m2.

Avem mobilă și piese de mobilier de lux, mobilă de artă, mobilă clasică, mobilă modernă, mobilă cu stil și cu design unic.

Suntem gata sa preluăm comenzi atât în din țară, cât și din străinătate.

Gama noastră de clienți este variată, având prețuri avantajoase (de producator). Exportăm aceste produse și pe piețele din afara țării. Avem parteneri în 12 țări, vindem en-gros mobilier românesc, cât și din import. Distribuim și în orașele mari din țară și căutăm noi colaboratori (dealeri), având oferte extrem de avantajoase.

Testimoniale

Ce spun clienții noștri

"Am vizitat showroom-ul din Iași în August, am venit special din Bacău. Am găsit canapelele pentru living mult dorite. Suntem foarte mulțumiți de aceste canapele superbe și rezistente."
Ștefan A.
Client
"După îndelungi cercetări, am ajuns la concluzia că ne dorim mobilă de lemn de calitate. Am aflat că există mobilă din lemn masiv li în Iași. Am achiziționat mai multe produse, sunt foarte calitative."
Raluca L.
Client