mobila bucatarie iasi

Bucatarie din lemn masiv

Bucataria, in viata unei familii moderne, este spatiul in care toti membrii acesteia se reunesc pentru prepararea bucatelor gustoase, pentru servirea meselor in zilele obisnuite si des, pentru savurarea unei cesti de cafea sau de ceai la o scurta sueta. Daca sufrageria este centrul vietii active si al socializarii cu oaspetii, daca dormitorul este centrul vietii intime, bucataria este, fara indoiala, centrul vietii de familie. Ea trebuie sa fie un spatiu practic, util, in care sa te poti deplasa cu usurinta si in care sa te simti bine. Trebuie sa fie si un spatiu primitor, care sa emane caldura, intimitate si buna dispozitie.

Alege o mobila din lemn masiv pentru bucataria caminului tau si vei vedea ca toti membrii familiei sunt atrasi spre aceasta oaza confortabila, primitoare, dar si eleganta. O mobila de bucatarie din lemn masiv confera stabilitate, certitudine mediului tau familial, pe langa eleganta si rafinamentul aspectului pieselor din care este alcatuita. Bucataria din lemn masiv este o alegere perfecta cand doriti crearea unui spatiu ce imbina practicul cu frumosul.

Pregatirea, insa si servirea mesei, in acest spatiu estetic si util in acelasi timp devine placuta si pentru cei mari si pentru cei mici. Conceputa si ca spatiu de depozitare a ustensilelor casnice, si ca loc destinat desfasurarii ritualurilor artei culinare, insa si ca loc in care familia se reuneste si se bucura de clipele impreuna, bucataria din lemn masiv poarta in ea parfumul vremurilor de altadata, cu lucruri trainice si frumoase, imbinat cu idealul utilitatii moderne.

intermag

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *